Een exacte maatvoering is de basis van elk succesvol project. Dat weet HBLD uit jarenlange praktijkervaring, opgedaan tijdens vele projecten. Het onafhankelijke meetkundige bureau is in 1999 opgericht en opereert vanuit Joure. De noordelijke helft van Nederland, ruwweg boven de lijn Amsterdam-Utrecht-Arnhem, vormt het werkgebied van de Friese onderneming. Specialiteiten zijn het inmeten en uitzetten van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur én het uitvoeren van bouw- en civieltechnische metingen en topografische metingen.

Ervaren
Diverse ruim ervaren meetteams zijn dagelijks in het veld actief voor diverse opdrachtgevers: (Rijks)overheden, gemeenten, adviesbureaus, architecten, projectontwikkelaars, aannemers in de burgerlijke- en utiliteitsbouw en de GWW. Ze worden ondersteund door goed opgeleide vakmensen.

Flexibel en snel
Door de korte lijnen en platte organisatie is HBLD in staat snel te reageren op verzoeken uit de markt. Meetteams zijn daardoor snel ter plekke om de gewenste metingen voor de bouw, GWW of topografische doeleinden te verzorgen. De goed opgeleide en in de praktijk geschoolde medewerkers zorgen met behulp van de modernste digitale meet apparatuur voor een gegarandeerde kwaliteit. De groeiende orderportefeuille bewijst dat opdrachtgevers vertrouwen hebben in de dienstverlening van HBLD.