Noordelijke helft van Nederland

De noordelijke helft van Nederland, ruwweg boven de lijn Amsterdam-Utrecht-Arnhem, vormt het werkgebied van de Friese onderneming. Specialiteiten zijn het inmeten en uitzetten van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur én het uitvoeren van bouw- en civieltechnische metingen en topografische metingen.

Ervaren

Diverse ruim ervaren meetteams zijn dagelijks in het veld actief voor diverse opdrachtgevers: (Rijks)overheden, gemeenten, adviesbureaus, architecten, projectontwikkelaars, aannemers in de burgerlijke- en utiliteitsbouw en de GWW. Ze worden ondersteund door goed opgeleide vakmensen.

Flexibel en snel

Door de korte lijnen en platte organisatie is HBLD in staat snel te reageren op verzoeken uit de markt. Meetteams zijn daardoor snel ter plekke om de gewenste metingen voor de bouw, GWW of topografische doeleinden te verzorgen. De goed opgeleide en in de praktijk geschoolde medewerkers zorgen met behulp van de modernste digitale meet apparatuur voor een gegarandeerde kwaliteit. De groeiende orderportefeuille bewijst dat opdrachtgevers vertrouwen hebben in de dienstverlening van HBLD.

Onze expertises

Wat wij voor jouw kunnen doen