Opdracht

De maatvoering van begin tot en met het eind van het project (palen, fundering, vloeren, wanden, ankers, etc.), het monitoren van diverse onderdelen en het inmeten van vloervelden op vlakheid d.m.v. Trimble Total station.

Eigenschappen

In opdracht A.S.R. realiseert Trebbe in bouwcombinatie het project A2-B2 op de vinexlocatie Leidsche Rijn in Utrecht: een winkelcentrum met bovenwoningen en parkeerkelder.

Een Jumbo foodmarket van 5.600m2 met een inpandige expeditiestraat huisvest zich straks in de commerciële plint. Verder komen hier een activiteitencentrum, een openbare fietsenstalling, avondhoreca, een traforuimte en diverse winkelunits.

De parkeerkelder van ongeveer 8.500m2 sluit aan op een reeds gebouwde parkeerkelder met een totale oppervlakte circa 60.000m2. Bij dit complexe project zijn drie architecten betrokken. RPHS+ is de architect van het parkeergebouw, de entree van de Jumbo en 15 appartementen met commerciële plint. DOK is de architect.

van 28 appartementen met een commerciële plint. En De Zwarte Hond is de architect van 20 en 18 appartementen, beide met een commerciële plint. Het gehele project wordt 100% uitgevoerd in BIM. De commerciële plint wordt conform de richtlijnen van BREAAM** uitgevoerd.